Raport privind influenţa bee immunity booster asupra duratei de viaţă a albinei

2 May 2024

Bee Immunity Booster este un produs cu acțiune tonică, antibacteriană, antifungică, antivirală și antioxidantă special conceput pentru creşterea speranţei de viaţă a albinei. Chimizarea agriculturii, dorinţa apicultorilor de a a-si maximiza producţia de miere prin hrăniri neraţionale care uzează albina, reducerea biodiversității floristice, culesurile monoflore de polen și nectar, perioadele de lipsă totală a culesului soldate cu scăderea imunităţii albinei la nivel global împreună cu exploatarea nerațională prin circulație și mari aglomerări de stupi a generat pierderi de vitalitate și chiar epizootii la această specie. Astfel a apărut necesitatea dezvoltăriii unui produs care să crească speranţa de viaţă a albinei. Creşterea duratei mediii de viaţă a albinei înseamnă în primul rând familii mai puternice, iar în al doilea rând o rentabilitate economică mai mare.

Prezentul studiu are două obiective. În primul rând îşi doreşte pretestarea produsului Bee Immunity Booster înaintea lansării pe piaţă, în ceea ce priveşte efectele benefice şi asociate asupra albinei şi, în al doilea rând, doreşte să măsoare performanţele produsului Bee Immunity Booster în raport cu alte produse de pe piaţă.

Mai multe informații în acest studiu:

Bee Immunity Booster este un produs cu acțiune tonică, antibacteriană, antifungică, antivirală și antioxidantă special conceput pentru creşterea speranţei de…