Cercetare și Dezvoltare

Suntem dedicați să investim în cercetare și dezvoltare pentru a continua să aducem inovație în industria apicolă și pentru îmbunătățirea sănătății și productivității coloniilor de albine.

Echipa noastră de cercetare și dezvoltare efectuează studii extinse permanent pentru a dezvolta produse care să răspundă celor mai noi descoperiri științifice și provocărilor în continuă schimbare ale comunității apicole.

Raport Palatabilitate Turta Super Proteica și Super Protein Pattie

În vederea optimizării produselor Dulcofruct Bee Nutrition Science, s-au realizat în perioada februarie-martie 2023 experimente privind palatabilitatea produselor proteice ale companiei (Candy Board Super Protein© şi Super Protein Pattie©), precum şi ale produselor comerciale concurente. Definim palatabilitatea unui produs destinat consumului de către albine ca fiind acea proprietate care determină acceptarea şi consumul acestuia.

Prezentăm în acest raport designul experimental şi rezultatele obţinute. Un alt obiectiv a reprezentat validarea din punct de vedere ştiinţific a ingredientelor folosite în cadrul a trei produse Dulcofruct Bee Nutrition Science: ApiPollen Substitute©, Super Protein Pattie© şi Candy Board Super Protein©. Menţionăm că ApiPollen Substitute© constituie bază proteică pentru celelalte două produse amintite.

Notă: veți vedea că alte produse din teste nu sunt listate după numele lor comerciale – ci sunt descrise ca „Produs din țara de origine” sau ceva similar. Am făcut acest lucru din respect pentru produse și companiile lor. Sunt unele dintre cele mai cunoscute și respectate produse din industrie.

Descarcă în format Pdf