Laborator de cercetare

Obiectivul echipei Dulcofruct este diferenţierea faţă de concurenţi prin optimizarea continuă a produselor şi a serviciilor noastre, pentru garantarea succesului pe termen lung într-un mediu de piaţă competitiv. Strânsa colaborare cu apicultorii asigură dezvoltarea şi îmbunătăţirea permanentă a reţetelor şi a produselor speciale.

Înainte de a fi lansate pe piaţă, produsele DULCOFRUCT sunt testate în stupina proprie, precum şi în ale partenerilor noştri. Beneficiem de un laborator dotat cu echipamente de ultimă generaţie specifice activităţii noastre. Fiecare produs este atent urmărit înainte de a ajunge să fie consumat,tocmai pentru a fi respectate cele mai înalte standarde de calitate, siguranţă şi securitate veterinară.

Produsele DULCOFRUCT respectă normele HACCP, fabrica noastră este autorizată DSV / DSP, certificată pe sistemele de management ale calităţii 9001.

Inovația se află în centrul activității departamentului de Cercetare și Dezvoltare Dulcofruct.

Credem că albinele merită o atenție deosebită pentru rolul important pe care îl au în ecosistem.

Noi, Echipa de Cercetare și Dezvoltare avem pasiune și iubire pentru albine, de aceea tot ce întreprindem în a crea noi produse facem din inimă.

Suntem un departament tânăr ce îmbinăm tehnologia cu soluțiile de hrănire ale albinelor adaptate la factorii climatici existenți, ce aduc valoare adăugată coloniilor în a desfășura activități performante.

Avem totodată puterea și cunoștințele necesare prin departamentul de Cercetare și Dezvoltare de a salva albinele de la pericolele existente în ultimii ani.

Avem bucuria de a împărți din experiența noastră în materie de nutriție a albinelor cu partenerii noștri din țară sau din străinătate organizând la cerere conferințe online, asigurând suport tehnic de utilizare a produselor Dulcofruct, echipa de Cercetare și Dezvoltare răspunde astfel cerințelor partenerilor spre o creștere sustenabilă a colaborării, dar mai ales pentru dezvoltarea apiculturii în general.

Suntem deschiși la noi oportunități de a crea produse și așteptăm sugestiile voastre pe office@cirast.com.

Compania Dulcofruct are diverse parteneriate cu:

  • ”Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara”: Dr. Narcisa Mederle: „Măsuri pentru prevenirea și combaterea bolilor parazitare la albine”;
  • ”Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Chimie și Petrochimie ICECHIM București”;
  • manager în cercetare și dezvoltare: Dr. Prof. Cristian Daniel Popovici;
  • specialist în bacteriologie: Larisa Hărdălău;
  • specialist în parazitologia albinei: Dr. M.V. Adrian Balint;
  • inginer pentru siguranța alimentelor: Bogdan Iordăchescu;
  • diverși apicultori renumiți din țară și din străinătate.