Misiune

Ne angajăm să dezvoltăm și să diversificăm în mod continuu produsele noastre, combinând știința, inovația și experiența pentru a satisface nevoile albinelor și cerințele apicultorilor.

Misiunea noastră este de a îmbina cunoștințele locale cu expertiza internațională pentru a oferi soluții inovatoare care respectă standarde înalte de calitate, siguranță și securitate veterinară.

Asigurarea calității produselor: Oferirea unei nutriții special adaptate morfologiei albinelor cât și crearea unor suplimente/biostimulatori de cea mai înaltă calitate pentru a susține sănătatea și bunăstarea albinelor.

Inovație și cercetare: Dezvoltarea constantă a produselor noi și îmbunătățite, bazate pe cercetare științifică, pentru a satisface nevoile schimbătoare ale albinelor cât și adaptate schimbărilor climatice, poluării și urbanizarea continuă, acestea fiind principalii stresori ai albinelor.

Responsabilitate față de mediu: Adoptarea practicilor de producție durabile pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător și pentru a conserva resursele naturale.

Educație și conștientizare: Furnizarea de informații și resurse pentru apicultori pentru a-i ajuta să înțeleagă importanța unei alimentații adecvate și a suplimentelor pentru sănătatea și creșterea perfomanței stupinei.

Parteneriate și relații: Colaborarea cu medici veterinari, facultăți de prestigiu și alte organizații din domeniul sănătății albinelor pentru a promova îngrijirea adecvată și pentru a sprijini comunitatea.