Misiune

Ne angajăm să dezvoltăm și să diversificăm în mod continuu produsele noastre, combinând știința, inovația și experiența pentru a satisface nevoile albinelor și cerințele apicultorilor.

Misiunea noastră este de a îmbina cunoștințele locale cu expertiza internațională pentru a oferi soluții inovatoare care respectă standarde înalte de calitate, siguranță și securitate veterinară.

Asigurarea calității produselor: Oferirea unei nutritii special adaptate morfologiei albinleor cat și crearea unor suplimente/biostimulatori de cea mai înaltă calitate pentru a susține sănătatea și bunăstarea albinelor.

Inovație și cercetare: Dezvoltarea constantă a produselor noi și îmbunătățite, bazate pe cercetare științifică, pentru a satisface nevoile schimbătoare ale albinelor cat si adaptate schimbarilor climatice, poluarii si urbanizarea continua, fiin principalii stresori ai albinelor.

Responsabilitate față de mediu: Adoptarea practicilor de producție durabile pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător și pentru a conserva resursele naturale.

Educație și conștientizare: Furnizarea de informații și resurse pentru apicultori pentru a-i ajuta să înțeleagă importanța unei alimentații adecvate și a suplimentelor pentru sănătatea si cresterea perfomantei stupinei.

Parteneriate și relații: Colaborarea cu medici veterinary, faculati de prestigiu și alte organizații din domeniul sănătății albinelor pentru a promova îngrijirea adecvată și pentru a sprijini comunitatea.