Certificări

Angajamentul Nostru față de Calitate în Nutriția Albinei

Standarde Ridicate de Calitate: Ne angajăm să oferim produse de cea mai înaltă calitate, care să satisfacă sau să depășească standardele industriale și să asigure o nutriție optimă pentru albine.

Furnizori de incredere: Selectăm cu atenție ingredientele folosite în hrana pentru albine, asigurându-ne că sunt de origine sigură și că respectă standardele noastre de calitate.

Procese Riguroase de Fabricație: Aplicăm proceduri stricte de fabricație pentru a ne asigura că produsele noastre sunt realizate în condiții igienice și conforme cu standardele de calitate.

Controlul Calității în Toate Etapele: Monitorizăm și evaluăm constant toate etapele procesului de producție, de la achiziționarea materiilor prime până la distribuția produselor finite, pentru a ne asigura că acestea respectă standardele noastre de calitate.

Colaborare cu R&D Lucrăm în strânsă colaborare cu experți în nutriția albinelor pentru a dezvolta și îmbunătăți constant produsele noastre, în funcție de nevoile și cerințele specifice ale albinelor.

Analize Efectuate în Controlul Calității

Analize Nutriționale: Realizăm analize periodice pentru a evalua conținutul nutrițional al produselor noastre și pentru a ne asigura că acestea furnizează albinelor toți nutrienții de care au nevoie pentru o dezvoltare optima.

Evaluări de Performanță: Monitorizăm performanța produselor noastre în teren, lucrând împreună cu departamentul de R&D, medici veterinari cat si apicultorii profesionisti, colectând feedback pentru a asigura că produsele noastre își îndeplinesc scopul și oferă rezultate optime.

Certificări și Acreditări: Ne supunem produsele unor teste și evaluări independente și obținem certificări și acreditări relevante pentru a valida calitatea și siguranța acestora.