Noutăți versus mituri și practici defectuoase în apicultură

Cât de mult ne afectează acum?

Apicultura din România Live, 13 martie 2020. Cu Răzvan Ciobotaru, Nistor Ionel

Păstrarea familiilor de albine sănătoase este în interesul tuturor.

Ne întoarcem la natură pentru a observa, învăța și dezvolta soluții sigure pentru apicultori.

Suntem bucuroși să împărtășim rezultatul nostru din cadrul “Exclusive Feeding Experiment”

►Obiective: dovedim faptul că albinele se pot dezvolta singure într-o zonă liberă de nectar și polen, fiind alimentate doar cu produse Dulcofruct.

►Început: micile colonii de albine au fost plasate în mijlocul pustietății, într-o zonă de vegetație aridă.

►Interval de timp: soluțiile de nutriție Dulcofruct au fost aplicate timp de 65 de zile, o dată pe 3 zile: Hrană lichidă, solidă și biostimulatoare.

 

►Rezultate:

Creșterea în plină expansiune a familiilor de albine datorită cantității mari de larve și puiet;

În general, starea clinică perfectă, fără semne de boală;

Instinctul de roi, determinat de vitellogenin, este semn de colonii puternice de albine;

Toate rezultatele de mai sus au fost obținute FĂRĂ NICIO SURSĂ DIN NATURĂ.

 

►Concluzii: fenomenele climatice extreme nu pot afecta activitatea de sustenabilitate a apicultorilor datorită calității ridicate a produselor Dulcofruct.

Azi – 23.05.2018, la Grădiniţa nr 23 cu program prelungit din Focşani, pregătim viitori apicultori, învățam despre albine şi beneficiile consumului de miere.

Împreună susținem apicultura!

Producător specializat de hrană și suplimente pentru albine

24-25 martie 2018 – a XI-a ediție „Sărbătoarea Mierii” Blaj

Lansarea produselor de nutriție pentru albine: ApiPollen Substitute, Turta Super Proteică, ApiTotal

Albinelor le place Dulcofruct!

Împreună susținem apicultura!

Azi – 28.03.2018, “școala altfel”, pregătim viitori apicultori, învățam despre albine și minunile ce doar ele le fac, despre beneficiile consumului de miere și produse ale stupului.

Împreună susținem apicultura!

Cu ocazia “Sărbătorii Mierii” de la Blaj, am organizat evenimentul de lansare a trei produse de nutriție pentru albine marca “Dulcofruct”, in colaborare cu Dl Dr Popovici Daniel:

– Api Pollen Substitute

– Turta Super Proteică

– Api Total

Școala Altfel: Elevii clasei a III-a C de la Școala Gimnazială Ion Basgan au aflat despre beneficiile mierii și alimentației sănătoase

https://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto-scoala-altfel-elevii-clasei-a-iii-a-c-de-la-scoala-gimnaziala-ion-basgan-au-aflat-despre-beneficiile-mierii-i-alimentatiei-sanatoase_2_70878377.html

Sursa foto: Monitorul de Vrancea

Dulcofruct – producător specializat de hrană și suplimente pentru albine!

Sărbătoarea Mierii – Blaj 2017

Având în comun dragostea pentru albine am întâmpinat nevoile pieţei, am răspuns cât mai bine exigenţelor clienţilor noştri, ne-am dezvoltat şi diversificat activitatea, am îmbinat inovaţia şi perseverenţa astfel încât să oferim produse care să satisfacă cele mai înalte standarde de calitate.

Compania CIRAST vine în întâmpinarea nevoilor pieţei şi răspunde exigenţelor clienţilor săi printr-o gamă variată de produse la cele mai înalte standarde de calitate, siguranţă şi securitate veterinară.

Compania Cirast-Dulcofruct este alături de persoanele cu dizabilități, oferindu-le acestora sprijinul necesar în desfășurarea activităților zilnice și aprecierea întregului colectiv pentru calitatea serviciilor prestate.

În acest an compania Cirast a fost prezentă la cel mai mare Târg Apicol din România, „Sărbătoarea Mierii” de la Blaj.
Ne-am întâlnit cu pasionații de apicultură, le-am ascultat opiniile și le-am oferit soluţii de hrănire şi stimulare marca Dulcofruct.
Împreună susținem apicultura!

Anul acesta compania Cirast a fost prezentă la Târgul Apicol de la Blaj, ca în fiecare an, cu soluţii de hrănire corecte şi complete pentru apicultorii din ţară, dar şi din străinătate.

https://dulcofruct.com

https://www.dulcofruct.com

Brandul DULCOFRUCT este povestea de succes a firmei CIRAST – un proiect de viitor, abia la început, ce are în spatele său devotamentul şi seriozitatea unei familii oneste, precum şi eforturile unei echipe de profesionişti.

https://dulcofruct.com

https://www.dulcofruct.com

Albinelor le place Dulcofruct! Stup de putere mică, hrănit cu Turte Dulcofruct, invertite 100%, cu conţinut ridicat de fructoză, asimilate uşor, ce ajută la dezvoltarea puietului.

Familie de albine hrănite exclusiv cu produse marca Dulcofruct (sirop – completare rezerve şi turte pentru iernare) – albinele beneficiază din plin de calitatea Turtelor cu Plante (invertite 100%, albinele nu sunt uzate, conţinut ridicat de fructoză, fără a crea Nosema, elimină riscul de a curge printre rame) – pregătite pentru primul cules.

Între 26-27 martie 2015, compania CIRAST a participat la Blaj la “Sărbătoarea mierii”cel mai mare târg apicol din ţară. Produsele noastre au fost cele mai apreciate de participanţii la Târg, iar prezenţa noastră a fost relatată şi în emisiunile postului Alba TV.

page-footer (Albinelor le place Dulcofruct)