promocard-apicultorul-europeanFolosiţi cardul de fidelitate în magazinele partenere Dulcofruct

Întrucât dorim să vă răsplătim pentru ca ați ales produsele marca Dulcofruct, vă oferim posibilitatea de a deveni parte din programul nostru de fidelizare. Astfel, veți primi gratuit un card “Apicultorul European”, cu care veți putea achiziționa produse destinate apiculturii, acumulând puncte de fidelitate şi transformând valoarea acestora în bani pe care îi veţi folosi în Magazinele Partenere.

cardul-apicultorului-european-mockupProiectul cardului “Apicultorul European”, demarat de CIRAST, se află la linia de start. Începând cu data de 4 mai, acesta a devenit unicul instrument, conceput special pentru a oferi apicultorilor ansamblul produselor necesare derulării activității specifice apiculturii, având prețuri, produse și servicii dedicate. Acest card are menirea de a eficientiza comerțul cu produse apicole, prin implicarea a cât mai multor produse destinate apiculturii, respectiv producători autohtoni sau importatori ce vor susține apicultura în România.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia cardului este să completați formularul de adeziune, pe care îl veți găsi în Magazinele Participante “Apicultorul European”. Acesta este modul nostru de a vă mulțumi ca ați ales să faceți parte din acest proiect.

 

Avantajele utilizării cardului „Apicultorul European”:

Beneficiați pe loc de reduceri și puncte de fidelitate (bani pe card) pentru fiecare produs Dulcofruct achiziționat sau alte produse din proiect.

Folosiți punctele acumulate (bani pe card) pentru achiziționarea gratuită a oricăror altor produse necesare activității dvs.

Utilizați Cardul având costuri zero

Participați la campanii promoționale dedicate, aflați primul de ofertele speciale în apicultură

Bucurați-vă de consultanță gratuită, dar și de puterea grupului apicol din regiunea dvs.

 

Consultaţi aici Regulamentul Oficial al campaniei „Apicultorul European”.

page-footer (Albinelor le place Dulcofruct)